Pilvipalvelut hallitusti käyttöön

 

Miten otan käyttöön pilvipalvelut? 

Oman IT-ympäristön haasteena on, että laitekanta vanhenee nopeasti eivätkä ympäristön ylläpitosopimukset usein ole ajan tasalla. Uudet järjestelmät ovat monimutkaisia ja vaativat useita ylläpitäjiä ja heidän jatkuvaa kouluttamistaan. Haasteensa luo myös IT-järjestelmien vaatimat tilat.

 L

 

Kiinnostuitko?

Jätä yhteystietosi niin oppaamme ottavat sinuun yhteyttä.

 Blogi

Pilvipalveluiden piilokustannukset pilkottuina

Virtuaalipalvelimia ajavat pilvipalvelut (esim. Azure, AWS) voivat parhaimmillaan tuoda todella merkittävät säästöt yrityksen liiketoimintaan. Pahimmillaan ne voivat moninkertaistaa kustannukset ja riskeerata koko yrityksen liiketoiminnan. 

LUE LISÄÄ

Blogi

Liukuhihnalta näppäimistölle - pilvipalvelut muuttavat työtä

Tietotyön aika haastaa ihmiset uudella tavalla. Emme enää ole pelkkiä tuotannontekijöitä ja kulueriä. Olemme uusien tuotteiden ja palveluiden, parempien prosessien, yhdessä tehtävien asioiden ja uudenlaisen asiakaspalvelun moottoreita.

LUE LISÄÄ

 Blogi

Vieraskynä - Miksi pilvistrategia on nyt tärkeämpi kuin koskaan?

Yhä useampi yritys harkitsee siirtymistä pilveen. Organisaatioissa mietitään, mitä tehdä omille konesaleille tai palveluntarjoajilla pyöriville resursseille.

 

LUE LISÄÄ

 

Blogi

Pilvipalveluiden hinta on per-KELE!

Miltei ongelmaan kuin ongelmaan tietotyön tekemisessä löytyy jo jokin valmis pilvipalvelu, jolla käyttäjä voi selvitä rutiineistaan tehokkaammin. Hyvä esimerkki on tiedostojen jakamiseen tarkoitettu DropBox, jolla tiedostojen käyttäminen useammalla laitteella on helppoa ja tapahtuu ilman muistitikkua joka voi rikkoutua tai kadota.

LUE LISÄÄ