<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=1335718923188186&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

BLC:N OPASBOTTI

MAAILMAN HELPOIN TAPA SAADA KUSTANNUSARVIO IT-PALVELUISTA.

BLC:n IT-palvelut on paketoitu alan helpommaksi kokonaisuudeksi. Niin helpoksi, että annan sinulle HETI kustannusarvion kaikista yrityksesi tietotyössä tarvitsemista ohjelmistoista, palveluista ja laitteista tuettuina, ylläpidettyinä ja etähallittuina – yhdellä kuukausihinnalla.

TÄÄLTÄ SAAT UUTTA SUUNTAA YRITYKSELLESI

PILVIPALVELUT

Pilvipalveluissa otamme vastuun pilvien kokonaisuudesta ja olemme kumppaninne sopivimman pilvistrategian luomisessa ja noudattamisessa.

 

 

Lue lisää

INFRAPALVELUT

Infrapalveluissa huolehdimme puolestanne palvelinten ja toimistoverkon valvonnasta, hallinnasta, tietoturvasta ja analytiikasta sekä tulostimien elinkaarenhallinnasta. 

 

 

Lue lisää

ELINKAARIPALVELUT

Elinkaaripalveluilla varmistamme IT-laitteidenne hallinnan aina hankinnasta laitteiden elinkaaren loppupäähän eli hävitykseen saakka.

 

Lue lisää 

BLC Taito Oy

Tarjoamme korkeatasoisia IT-palveluita aina laitteista pilvipalveluihin ja IT-infrastruktuurin hallintaan. Opastamme asiakkaitamme tietotyön digitalisaation polulla – rakennamme organisaatioille innostavat tietotekniikan ratkaisut, jotka mahdollistavat työskentelyn ajasta, paikasta ja laitteesta riippumatta.

BLC-konserni on suomalainen tietoliikenteen ja turvatekniikan asiantuntijakonserni, joka tarjoaa ICT-ympäristön ulkoistusta ja hallintaa kiinteähintaisena kuukausipalveluna. BLC koostuu neljästä yhtiöstä, joiden yhteenlaskettu liikevaihto yli 42M € vuodessa. Työllistämme 300 henkilöä 13 eri paikkakunnalla.